Body Stress Release praktijk WoerdenRolf van der Jagt

Cliënten aan het woord

Cliënten geven in hun eigen bewoordingen weer wat hun ervaring is met BSR. De verhalen zijn authentiek en de namen van personen vanwege privacy gefingeerd.

Henk, 47 jaar, met een administratief beroep

“Mijn fysieke gesteldheid speelde mij al langer parten. Het begon in een ver verleden met een auto-ongeluk. Fysiotherapie heeft toen geholpen maar ik ben altijd een beetje scheef blijven lopen. Verder is met voetballen mijn knie kapot geschopt. Met de nodige therapie ben ik daar weer overheen gekomen. Met mijn rug ging het echter steeds minder, tot het moment dat mijn rechterbeen opeens dienst weigerde. Uit een scan bleek dat ik een forse hernia had, operatie zou echter niet noodzakelijk zijn. Na eindeloze sessies van masseren, rekken, met gewichten werken, moest ik constateren dat het wel wat beter was, maar niet tot een niveau wat mij tevreden stelde.

Een nieuwe scan maakte duidelijk dat er ook slijtage van een rugwervel was. Hierbij de melding dat bij operatie kans op succes minder dan 50% was. Via een collega hoorde ik van Body Stress Release. Onder het motto: baat het niet, dan schaadt het niet, onderging ik een aantal sessies. Tot mijn verbazing gaf het inderdaad verlichting. Ik kon weer normaal lopen, kon staan beter volhouden en voelde me fitter. Zelfs mijn fysiotherapeut stond voor een raadsel. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik dit niet eerder heb gedaan."

Lizelle, 28 jaar, secretaresse met whiplash

"Na een auto-ongeluk bleek dat ik een whiplash had opgelopen. Na een half jaar revalidatietherapie te hebben gevolgd moest ik het zelf maar uitzoeken. Diverse therapeuten bezocht, maar niet hielp. Nadat ik een artikel in de krant had gelezen en al van diverse mensen dit had gehoord, heb ik besloten om toch na alle teleurstellende ervaringen zonder enige verwachting met Body Stress Release te starten.

Na enkele releases begon ik me steeds beter te voelen en kan nu zeggen dat het echt beter gaat. Ik heb minder pijn, niet meer zo heftig en als ik wat te veel doe, herstel ik er sneller van. Body Stress Release heeft me echt geholpen om verder te komen."

Scroll naar boven