Body Stress Release praktijk WoerdenRolf van der Jagt

Body Stress Release Woerden is gevestigd in het Health & More gebouw aan de Pompmolenlaan 26 in Woerden.
De route naar de praktijk vindt u hier.

Rolf van der Jagt

Voor mij was het heel normaal om last van mijn schouder te hebben. Jarenlang squash spelen had mijn schouder zo geïrriteerd dat er permanente pijn overbleef. Sportinspanning was niet meer fijn. De arts meldde mij "leer er maar mee leven". Via via hoorde ik over Body Stress Release. Ik was vrij sceptisch… hoe zou dit mij wel kunnen helpen?

Toch ben ik het gaan proberen en meteen na de eerste behandelingen bleef mijn pijn weg. Ongelofelijk! Sportieve inspanning was weer mogelijk en in 2016 heb ik een wens vervuld die ik niet meer voor mogelijk hield. Na een gedegen voorbereiding heb ik de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro beklommen zonder pijn. Ik wilde zelf ook met BSR aan de slag en daarom ben ik in 2017 de opleiding tot Body Stress Release Practitioner in Zuid-Afrika gaan volgen. In de stage periode in Zuid-Afrika heb ik inmiddels ervaren dat er iedere werkdag zich verrassende ontwikkelingen bij cliënten voordeden, die niet te voorspellen waren. Het menselijk lichaam is onvoorstelbaar flexibel. Als practitioner kan ik er toe bijdragen dat als het lichaam even is vastgelopen, een release het herstel weer verder zelf kan oppakken.

Mijn doel is dat iedereen die de behandelingen heeft ondergaan vrij van stress, positief, vrolijk en ontspannen de deur uit gaat.

Mariska Buis

(Mariska werkt alleen in de praktijk in Houten zie www.bsr-mariskabuis.nl )

Jarenlang heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Toch bleef een lichamelijke/emotionele disbalans mij zeer geregeld parten spelen. Wat zich o.a. uitte in niet lekker functioneren en een verminderde energiehuishouding.

Het ging zelfs zo ver dat ik mijn werkzaamheden als coach/trainer lange tijd niet meer kon uitvoeren. BSR heeft daar voor mij vanaf 2014 een verandering in gebracht. Vastgezette stress kon ik gaan loslaten. Zowel lichamelijk als emotioneel werd ik steeds krachtiger. Langzaamaan kon ik weer mijn werk-pad vervolgen, ook al was dat een andere geworden. Als trainingsacteur heb ik weer geleerd te spelen en me te verbinden met mijn eigen groei. En hoe mooi dit vak ook is, ik heb ook mogen ervaren dat dit een rol is dit ik niet dagelijks wil spelen.

 In 2017 heb ik aan de zijlijn de ontwikkeling van mijn partner mogen meemaken als Body Stress Release practitioner in opleiding. Een prachtige techniek aangeleerd door een evenzo mooi team van leraren. Ik kan mij volledig vinden in deze milde techniek die het lichaam helpt om opgeslagen spierspanning los te laten en over te gaan tot zelfherstel. Denkend in termen van gezondheid i.p.v. ziekte, holistisch i.p.v. de som der delen, het zelfgenezend vermogen i.p.v. symptoombestrijding, optimaal herstel en functioneren i.p.v. beperking. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en zijn gezondheid en ontwikkeling. Ik ben dan ook blij en dankbaar dat ik in april 2019 voor 5 maanden naar Zuid-Afrika kon gaan om opgeleid te worden tot BSR practitioner.  Met Body Stress Release is mijn energie weer gaan stromen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met deze milde techniek ook anderen kan helpen weer in lichamelijke en emotionele balans te komen.

 

Scroll naar boven